Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.04.2020. 12:34

VIVE Sync 

HTC Vive lansira besplatnu VR aplikaciju za tvrtke

Aplikacija je besplatna za tvrtke i zaposlenike koji surađuju na daljinu.

HTC Vive lansira besplatnu VR aplikaciju za tvrtke

HTC Vive je objavio kako je od danas njegova aplikacija za suradnju na daljinu i sastanke VIVE Sync, besplatno dostupna u beta verziji za tvrtke i zaposlenike koji surađuju na daljinu.

U svojem priopćenju kažu da je aplikacija razvijena posebno za tvrtke zbog poboljšanja komunikacije i produktivnosti te predstavlja siguran i intuitivan VR alat za suradnju koji omogućuje unutarnjim i vanjskim timovima da se sastaju u virtualnom prostoru.

HTC Vive

Također navode kako za razliku od drugih alata ili medija, VR ima mogućnost povezivanja i angažiranja udaljenih timova i zaposlenika kao da su zajedno u istoj prostoriji i omogućava kolegama i partnerima širom svijeta interakciju u zajedničkom virtualnom prostoru, povećavajući produktivnost, suradnju i emotivnu interakciju tima.

Podržavajući do 30 sudionika istovremeno, Vive Sync omogućava korisnicima održavanje internih kreativnih sastanaka, on line rasprave u učionicama, virtualne konferencije za novinare i prodajne prezentacije. Integrirani s OneDriveom, sudionici mogu lako dijeliti materijale izravno sa svog poslužitelja, poput video datoteka, PowerPoint prezentacija i 2D i 3D materijala. Važne odluke i informacije mogu se dijeliti izvan Synca, snimanjem zaslona ili bilješkom glasa u tekst.

HTC Vive 2

Pomoću mobilne aplikacije Sync Avatar Creator, dostupne u App Storeu i Google Playu, sudionici mogu kreirati personalizirane i dinamične avatare osmišljene po svojoj želji koji će im služiti kao digitalna reprezentacija.

Punim praćenjem tijela avatari sudionika prenose stvarni govor tijela, a Vive Sync također podržava Tobii eye tracking za prirodnije interakcije s virtualnim kolegama ili klijentima i snimanje pokreta očiju sudionika.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->