Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.06.2021. 11:44

Promo 

HP Instant Ink dolazi na Hrvatsko tržište

Instant Ink modernizira ispis kod kuće i u hibridnom radnom okruženju zahvaljujući pametnoj, praktičnoj i održivoj usluzi pretplate uz uštede i do 70%

HP Instant Ink dolazi na Hrvatsko tržište

Tvrtka HP Inc. danas je obavijestila o globalnom širenju rastuće pretplatničke usluge Instant Ink na ukupno 35 tržišta, uključujući i Hrvatsku. Usluga Instant Ink omogućuje pojedincima i obiteljima koje rade, stvaraju i uče od kuće neometano iskustvo ispisa zahvaljujući otkrivanju niske razine originalnog tintnog potrošnog materijala i automatskoj dostavi novih ispisnih uložaka prije nego što ih ponestane. 

HP_Instant Ink_Home Delivery_US_Kit_RGB

„Više od godinu dana svjedočimo rušenju kulturnih i tehnoloških prepreka koje su sprječavale rad i učenje na daljinu. Uklanjanjem tih prepreka povećava se potražnja za ispisom od kuće”, rekao je Primož Polajnar. „Širenjem usluge Instant Ink HP ispunjava potrebe svojih korisnika za pametnim, produktivnim i održivim ispisnim rješenjima, a to su potrebe koje neće nestati.” 

Neka vam nikada ne ponestane tinte u ispisnim ulošcima

Osim što će stati na kraj problemu nestanka tinte u ispisnim ulošcima kada vam najviše trebaju, usluga Instant Ink inovativno je fleksibilna. Korisnici mogu odabrati između različitih mjesečnih planova te plaćaju fiksnu cijenu na temelju broja ispisanih stranica. 

Cijene planova kreću se od 8,99 HRK mjesečno, uz uštede do 70 % na vrhunskim HP-ovim originalnim tintnim ispisnim ulošcima.. Korisnici mogu u bilo kojem trenutku prilagoditi ili otkazati plan, bez ugovora, godišnje naknade ili obveze, te prenijeti neiskorištene stranice iz jednog mjeseca u drugi. 

Pretplata na tintne ispisne uloške uz HP+

HP+ jedan je od najpametnijih ispisnih sustava na svijetu, namijenjen korisnicima i malim poduzećima. U vrijeme visoke potražnje za ispisom (+6 % prema podacima tvrtki NPD/GFK), s obzirom na to da milijuni ljudi rade i uče od kuće, HP+ modernizira suvremeno iskustvo ispisa. 

HP+_smart app

Od vodećeg hardvera u kategoriji, najveće usluge pretplate na potrošni materijal do najbolje aplikacije za ispis u klasi, sada dostupne u oblaku, svako poboljšano iskustvo koje nudimo u sustavu HP+ osmišljeno je kako bi zadovoljilo potrebe onih koji najviše ovise o svojim pisačima. Uz HP+ korisnicima je na raspolaganju probno razdoblje od šest mjeseci za uslugu Instant Ink, a s pomoću aplikacije HP Smart App mogu jednostavno upravljati pretplatom. Uz više od 48 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, korisnici mogu ispisivati i skenirati dokumente s gotovo bilo koje lokacije. 

Usluga Instant Ink dostupna je i uz HP+, rješenje koje se danas pušta u prodaju.

Za više informacija o HP+ pisačima posjetite  www.hp.com/hr/plus 

Osmišljeni tako da štite Zemlju

Osim praktičnosti, usluga Instant Ink korisnicima omogućuje održiv životni stil. HP nudi mogućnosti recikliranja, uključujući unaprijed plaćeno recikliranje i dostavu ispisnih uložaka. 

U okviru inicijative Planet Partners HP je do danas reciklirao više od 875 milijuna tintnih i tonerskih ispisnih uložaka, a 80 % novih HP-ovih originalnih tintnih ispisnih uložaka te 100% novih HP-ovih originalnih tonerskih ispisnih uložaka sadrži do 45 % ili više reciklirane plastike. 

Cijena i dostupnost

 • Planovi za tintne ispisne uloške
  • 15 stranica/mjesečno – 8,99 HRK
  • 50 stranica/mjesečno – 25,99 HRK
  • 100 stranica/mjesečno – 43,99 HRK
  • 300 stranica/mjesečno – 109,99 HRK
  • 700 stranica/mjesečno – 219,99 HRK 

Za više informacija o HP Instant Ink usluzi i kompatibilnim verzijama hardvera posjetite www.hp.com/hr/instantinkVezani sadržaji
Ključne riječi HP Instant Ink
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->