Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Pogledajte čitav boksački meč u VR-u
Članak
Objavljeno: 09.12.2015. 15:02

ShowTime 

VIDEO: Pogledajte čitav boksački meč u VR-u

Prvi boksački meč koji je čitav snimljen u VR-u, demonstrira nam primjenu VR tehnologije za gledanje sportskih natjecanja.

VIDEO: Pogledajte čitav boksački meč u VR-u

Ovih dana Daniel "The Miracle Man" Jacobs je u Barclays centru u New Yorku oduševio publiku tehničkim nokautom nad Peterom Quillinom, samo minutu i 25 sekundi prve runde borbe, pri čemu je uspješno obranio svoju titulu svjetskog WBA prvaka u srednjoj kategoriji.

Prvi puta u povijesti boksačkih natjecanja, čitav meč je snimljen VR kamerama televizijske mreže ShowTime, koja je na YouTubeu objavila ovaj video od 360 stupnjeva, a možete ga pogledati pomoću nekog od modela Google Carboard VR naočala.

Dakako, da biste mogli uživati u VR-u, neće vam biti dovoljno nabaviti samo Cardboard, koji se već može naći po cijenama od 20 do 30 kuna, jer ćete u VR meču uživati samo ako imate malo bolji pametni telefon s Androidom 4.1 ili novijim, a poželjno je da njegov ekran podržava čim veću rezoluciju.

ShowTime je napravio taj video kako bi demonstrirao gledanje sportskih natjecanja u virtualnoj stvarnosti, što će zasigurno uvrstiti u svoju ponudu jednog dana.

Valja reći da se meč nije mogao gledatiuživo u VR-u, što bi bilo posebno zanimljivo, već se radi o snimci. 

Izvor: ShowTime [YouTube]

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam