Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: GPS lokator kućnih ljubimaca u Hrvatskoj
Članak
Objavljeno: 09.12.2015. 09:59

Tractive 

VIDEO: GPS lokator kućnih ljubimaca u Hrvatskoj

Tractive GPS će vam omogućiti da u svakom trenutku znate gdje se nalazi vaš ljubimac.

VIDEO: GPS lokator kućnih ljubimaca u Hrvatskoj

Na domaće tržište stigao je GPS lokator austrijske tvrtke Tractive, koji se sastoji od istoimenog trackera s GPS-om koji spojite na ogrlicu vašeg psića ili mace, te aplikacije za pametni iOS ili Android telefon (uskoro i za Windows Phone).

Ukratko rečeno, tracker ima integriranu SIM karticu koja radi u svim mrežama više od 80 država, a cijena za GSM podatkovni promet se kreće oko 40 kn mjesečno.

Na aplikaciji se može pratiti trenutna pozicija vašeg ljubimca, gdje je bio prije nekoliko minuta, ili vidjeti 24-satnu povijest, kako biste znali njegove posljednje pozicije, kao što možete vidjeti u ovom videu. 

Isto tako, ljubimca možete locirati i putem Tractive.com portala. Na tracker je integrirano i LED svjetlo koje možete uključiti aplikacijom kako biste u mraku pronašli svojeg psa, a istovremeno će životinja biti uočljiva ukoliko se nađe u blizini ceste.

Pored toga, u aplikaciji možete odrediti "sigurnu zonu" za kretanje vašeg ljubimca. Ukoliko ljubimac želi pobjeći iz sigurne zone, vi ćete na pametni telefon u realnom vremenu dobiti pravovremenu obavijest, a ukoliko se to ipak dogodi, moći ćete ga uživo pratiti i locirati aplikacijom.

U Hrvatskoj Tractive prodaje Mobis za 699 kuna, a uz osnovni model u ponudi imaju i Hunters limited edition inačicu namijenjenu prvenstveno lovačkim psima i životinjama koje se kreću u divljini, s dodatno ojačanim kućištem za 899 kuna, dok se po zahtjevu može naručiti i Swarovski edition, a Tractive Premium Card za godinu dana usluge iznosi 549 kuna.

Dakako, nitko vam ne brani da ovim trackerom opremite svoje dijete, ženu ili muža, no ne bismo vam preporučili da im stavite pseću ogrlicu oko vrata.  

Izvor: Mobil.hr

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam