Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.12.2013. 13:03

Smarty Ring 

VIDEO: Uskoro stiže pametni prsten

Nakon uspješne crowdfunding kampanje, ovaj gadget bi se mogao vrlo brzo naći na tržištu.

VIDEO: Uskoro stiže pametni prsten

Jučer je upravo istekla  kampanja na crowdsourcing portalu Indiegogo, tijekom koje je projekt pametnog prstena Smarty Ring, traženi iznos od 40.000 dolara debelo nadmašio, skupivši točno 300.909 dolara.

Nakon što smo tijekom čitave ove godine bili bombardirani pametnim satovima, sada dolazi vrijeme za pametan prsten koji predstavlja jednostavan, koristan i lijepo dizajnirani gadget-nakit.

Smarty Ring posjeduje LCD ekran, na kojem će se preko Bluetootha pojavljivati obavijesti o dolazećim pozivima, SMS-ovima, e-mailovima i novim postovima s Facebooka, Twittera, Google Hangoutsa i Skypea.

Korisnici će uz pomoć prstena moći upravljati svojim pametnim telefonom jednostavnim tapkanjem, čime će prihvaćati ili odbacivati pozive, pozivati unaprijed zadane brojeve, "okidati" kameru, upravljati glazbom, pa čak i mijenjati profil. Pored toga prsten se može koristiti i za obavještavanje korisnika o propuštenim pozivima, što će funkcionirati i kada se nalazi do 30 metara udaljen od matičnog telefona.

Valja naglasiti da je u ovaj gadget promjera 13 milimetara i 4 mm debljine ugrađena i baterija od 22 mAh.

Cijena gadgeta će iznositi 275 dolara (1.525 kn), a izlazak na tržište je planiran za travanj 2014.

Vjerujemo kako neće proteći puno vremena dok neki geek ne zaprosi svoju geekicu i ponudi joj upravo Smarty Ring kao zaručnički prsten, jer će ga jako teško moći odbiti.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam