Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.02.2013. 14:31

Procurilo? 

Galaxy Altius je pametni sat

Screenshotovi upućuju da misteriozni Samsungov uređaj dolazi u obliku ručnog nosivog gadgeta.

Galaxy Altius je pametni sat

U posljednje vrijeme učestale su glasine o Appleovom pametnom iWatch satu. Ova vijest potkrijepljena s nekoliko screenshotova objavljenih na portalu TechKiddy, ukazuje na to da najveći konkurent Applea ne spava, te i u tom segmentu priprema svoj odgovor.

Samsung Galaxy Altius3

Mada niti na jednoj slici ne možemo vidjeti sam sat, ovi screenshotovi su nekima dovoljan dokaz kako se radi upravo o toj vrsti Samsungovog gadgeta pod nazivom Galaxy Altius, misterioznom uređaju o kojem su već i prije kružile glasine, no ne i vezane uz to da se radi o satu.

Prema slikama uređaj posjeduje i podršku za GSM komunikaciju, stoga se radi o gadgetu koji je i nešto više od pametnog sata, a pokreće ga operativni sustav Altius koji omogućava korisnicima pregledavanje e-mailova i slušanje glazbe.

Samsung Galaxy Altius4

Prema screenshotovima se također može zaključiti da Samsung svoj pametni sat radi o suradnji s korejskim teleoperaterom SK Telecom.

Naravno, obzirom da nije poznat izvor slika, moguće je i da netko nije imao pametnijeg posla nego se igrati s Photoshopom i kreirati screenshotove, pa ćemo ostati malo suzdržani oko čitave priče.

Zapravo možemo vam postaviti pitanje: Asociraju li i vas ove sličice na pametni sat?

Samsung Galaxy Altius5
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam