Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.01.2013. 14:13

CES 2013 

VIDEO: Službeno lansiran Razer Edge gaming PC tablet

Razer je iskoristio CES sajam za službeno lansiranje svojeg gamerskog tableta na tržište.

VIDEO: Službeno lansiran Razer Edge gaming PC tablet

Godinu dana od kako je Razer rekao da njegov projekt gamerskog PC tableta pod nazivom Razer Fiona kreće u realizaciju, na CES-u je prikazan ovaj zanimljiv uređaj, a u njihovom web dućanu je upravo započela njegova prodaja.

Tablet je u međuvremenu promijenio ime koje sada glasi Razer Edge, a može se konvertirati iz prijenosnika u tablet, te nudi obilje periferne opreme, dok su u njega upakirani novi Windowsi 8.

Tablet se nudi u dvije hardverske konfiguracije, slabijoj koja dolazi s Intel Core i5 procesorom, Nvidia GT640M grafičkom karticom, 4GB RAM-a i SSD-om do 64 GB, te u Pro inačici koja sadrži Intel Core i7 procesor, istu Nvidijinu grafičku karticu, 8GB RAM memorije, te sa SSD-ove većih kapaciteta.

Za sada se tablet isporučuje samo u SAD-u, a cijena osnovnog modela iznosi 999 dolara, te Pro inačice 1.299 dolara. Valja naglasiti da za te novce možete dobiti samo "goli" tablet, dok ćete za gamepad kontroler morati izdvojiti dodatnih 249 dolara, a za tipkovnicu-dock 199 dolara. Drugim riječima, ako želite doći do osnovnog i5 kompleta, to će vas zadovoljstvo ukupno koštati 1.447 dolara, odnosno 8.345 kuna. Naravno, ako spadate u hard core gamere, Razer vam nudi dodatne joypad kontrolere, vlastite gamerske miševe, tipkovnice, slušalice i ostalu opremu koja će izazvati zavist kod svakog ljubitelja video igara. 

VIDEO: Razer Edge na CES-u 2013

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->