Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.09.2016. 11:42

VIDI 245/246 

VIDEO: Rimac tvrdi da auto prestaje biti vlasništvo 

Domaći inovator kaže da auto sve više postaje informatika i povezani proizvod, a sve manje je bitno strojarstvo.

VIDEO: Rimac tvrdi da auto prestaje biti vlasništvo
VIDI 245 246

Sveta Nedelja pokraj Zagreba mjesto je gdje je nastao hrvatski superautomobil Concept One tvrtke Rimac automobili, zahvaljujući kojem se naša zemlja našla u samom vrhu visoke svjetske automobilske tehnologije.

Ekipa Vidija, koja je svojevremeno imala čast prva zaviriti u pogone u kojima se slagao nevjerojatan električni automobil Mate Rimca i ekipe, ponovno se uputila u malo mjesto pokraj Zagreba, gdje smo saznali da se tehnologije iz Concept One superautomobila prodaju kao "know how" ili primijenjuju u zajedničkim projektima s najvećim imenima automobilske industrije poput Koenigsegga.

U aktualnom broju časopisa Vidi br. 245/246, u oviru teme broja Smart Car, možete saznati ekskluzivne informacije koje nam je odao Mate Rimac, pa ćete otkriti da je Concept One doista postao "showcase" tehnologije njegove tvrtke koja sada ima znatno veće ambicije. Oni stoga sustav tipa Infotainment (machine  to machine, backend, obradu podataka, serversku stranu...) razvijaju za sportske superautomobile, ali i za druge proizvođače, jer kažu da ne bi imalo smisla svu tu tehnologiju proizvoditi za tako malu količinu vozila.

Mate nas je odlučio provesti kroz svoje pogone i podijeliti s nama svoja razmišljanja o budućnosti auto industrije i budućnosti samog načina korištenja automobila, pa vam predlažemo da svakako pogledate ovaj video. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->