Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.09.2016. 13:14

Samsung 

Baterijska ćelija kriva za eksplozije Notea 7

Samsung je detektirao problem s baterijama Galaxy Note 7 uređaja.

Baterijska ćelija kriva za eksplozije Notea 7

Samsung potvrđuje glasine o privremenom povlačenju iz prodaje pametnog telefona Galaxy Note 7 zbog problematičnih baterija, navodi portal IT Biz Crunch.

Inženjeri Samsunga su obavili inspekciju uređaja i otkrili problem u baterijskoj ćeliji, no ne navode odnosi li se on na sve primjerke uređaja ili samo neke.

Svim korisnicima koji su već kupili Galaxy Note 7, a ima ih već nekoliko milijuna, Samsung će omogućiti zamjenu za novi primjerak u sljedećih nekoliko tjedana, što će tvrtki zasigurno stvoriti velike troškove, a pravi razmjeri štete se tek trebaju utvrditi.

Do 1. rujna Samsung je primio 35 dojava iz cijelog svijeta o problemima s baterijom telefona Notea 7 koji je do sada bio lansiran u 10 država, no navodi da dobavljači baterija za taj uređaj dolaze iz različitih tvrtki.

Ovaj se problem pojavio baš u vrijeme kad i Apple planira predstaviti nove modele iPhonea, što Samsungu može uzrokovati određeno zaostajanje u tržišnoj utrci, ali Samsung kaže da mu je najvažnije osigurati isporuku proizvoda najviše kvalitete za svoje korisnike.

"Usko surađujemo s našim partnerima kako bismo osigurali da iskustvo zamjene uređaja bude što udobnije i efikasnije", navodi Samsung u svojem priopćenju.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->