Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.01.2021. 10:47

CES 2021 

VIDEO: Razerov ultimativni gaming stolac

Razerov Project Brooklyn je futuristički gaming stolac s velikim fleksibilnim zaslonom na rolanje.

VIDEO: Razerov ultimativni gaming stolac

Razer je na ovogodišnjem virtualnom izdanju CES sajma predstavio nekoliko zanimljivih koncepata, među kojima se posebno ističu hi-tech zaštitna maska Project Hazel i gaming stolica Project Brooklyn.

Jedna od posebno intrigantnih stvari kod gaming stolca je veliki savitljivi zakrivljeni 60-inčni OLED zaslon koji se izvlači iz naslona, podiže iznad korisnika, spušta u razinu očiju i razmata na jednostavni pritisak gumba, kao što možete vidjeti u ovom videu

Kako bi gameri imali na stolcu sve što im treba, Razer je napravio i zanimljive naslone za ruke, iz kojih se izvlači stolić na koji možete staviti tipkovnicu i miša, a koji možete skloniti ukoliko više preferirate gaming kontroler.

Kako bi se još više postigao realizam u gamingu, stolica dolazi s haptičkim feedbackom, što znači da ćete sve eksplozije, udarce i pogotke osjećati kroz njezine vibracije na svojem tijelu.

Pored toga, Razer je zamislio da svi kabeli iz PC računala budu provedeni kroz sami stolac, a tu je i prilagodljiva RGB rasvjeta, koja predstavlja zaštitni znak Razera u svim njegovim proizvodima perifernog hardvera za gaming.

Vjerujemo da nitko na ovom svijetu ne bi odbio užitak koji bi mu mogao pružiti ovaj, po nama, ultimativni gaming stolac. Za sada još nije poznato hoće li i kada Razer ovaj koncept dovesti na tržište. Nadamo se da hoće, jer tko ga ne bi htio imati? Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->