Nalazite se
Članak
Objavljeno: 01.03.2016. 14:17

OSVR 

VIDEO: Razer predstavio prve igre za svoj VR headset

Još uvijek se ne radi o igrama specijalno napravljenim za OSVR, već o portovima poznatih naslova.

VIDEO: Razer predstavio prve igre za svoj VR headset

Razer i OSVR alliance već duže vrijeme rade na svojem developerskom modelu OSVR headseta, koji bi jednog dana trebao predstavljati konkurenciju Oculusu, HTC Viveu i PlayStation VR-u, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Kada su na ovogodišnjem CES 2016 sajmu predstavili novu inačicu headseta pod nazivom OSVR Hacker Dev Kit, osim nekoliko tehnoloških demo igara nisu imali niti jednu čitavu igru koja ga podržava, no rekli su da bi se uskoro trebali pojaviti prvi naslovi.  

Ovih dana Razer je napokon objavio popis prvih 5 igara s podrškom za OSVR Hacker Dev Kit koji se prodaje po cijeni od 399 eura. Mada su na CES-u rekli da surađuju s mnoštvom najvećih developerskih studija i izdavača, niti jedna od tih igara nije napravljena specijalno za njihovu platformu, već se radi o takozvanim portovima.

halflife2

Stoga su tu dva Valveova klasika, Half-Life 2 i Team Fortress 2, popularna svemirska igra Elite: Dangerous, utrka Live for Speed, te jedna pomalo neobična igra koja je relativno popularna na Steamu, Spermination, koja kao što joj samo ime sugerira, nudi borbu i utrku protiv 1000 suparnika koji se nastoje dočepati istog cilja.

Moramo priznati da zasad još nismo uvjereni da je ovih 5 igara dovoljno da nas uvjeri u isplativost kupnje developerske inačice OSVR-a, no sada barem znamo da doista ima snagu za borbu protiv druge VR konkurencije. 

Izvor: Razer

Vezani sadržaji
Ključne riječi igre Razer VR OSVR
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->