Nalazite se
Članak
Objavljeno: 29.11.2022. 10:23

Thermaltake CaseMOD Invitational 

VIDEO: Glasujte za najbolji mod PC i osvojite nagrade

Thermaltake vas poziva da odaberete najbolje moddano računalo među 8 finalista iz čitavog svijeta.

VIDEO: Glasujte za najbolji mod PC i osvojite nagrade

Poznati proizvođač PC hardvera Thermaltake, poziva sve zainteresirane na glasanje za najbolje moddano PC računalo u natjecanju "2022 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 1".

Modderi iz čitavog svijeta, od lipnja ove godine trebali su koristiti kućište Thermaltake Tower 500, dati svojoj mašti na volju i napraviti najzanimljiviji DIY custom mod PC.

Sada je Thermaltake objavio imena 8 finalista i prikazao njihova fenomenalna tehnološko-umjetnička djela koja možete vidjeti u ovom videu.

Kada pogledate video i odaberete svojeg favorita, možete se prijaviti ili registrirati na službeni forum Thermaltakea na ovoj poveznici i potom glasati za najbolji mod PC, jer će isključivo na temelju vaših glasova biti odabrana tri pobjednika koji će osvojiti 15.000 američkih dolara za svoje kreacije.

Kako bi vam sudjelovanje u odabiru najboljih PC-a bilo zanimljivije, Thermaltake će dodijeliti i atraktivne nagrade glasačima, što znači da imate priliku osvojiti kućište The Tower 500 Mid Tower Chassis (Black) i TOUGHRAM Memory White DDR4 3600MHz 16GB (8GB x 2). Nagrade će biti dodijeljene prema slučajnom odabiru, što znači da ne morate glasati za ono kućište koje će pobijediti.  Glasovati možete do 2. prosinca 2022. pa se požurite.

Ako ne osvojite neku od nagrada Thermaltakea, još uvijek imate priliku osvojiti odlična kućišta i drugu opremu za modding na natječaju PC Playa koji ćete pronaći na ovoj poveznici.

1-808x454

Također vam moramo skrenuti pažnju da u idućem broju časopisa VIDI 321 za prosinac možete pronaći radionicu izrade DIY custom modding PC računala koju su napravili naši majstori iz Vidilaba na temelju komponenti iz Thermaltakea, pa možete usporediti naš nabrijani PC s onima iz Thermaltakeovog natječaja.

Vezani sadržaji
Ključne riječi natječaj Thermaltake
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->