Nalazite se
  • Računala
  • Novosti
  • Sudjelujte u stvaranju bontona za društvene mreže i osvojite tablet.
Članak
Objavljeno: 24.11.2011. 09:35

e-bonton 

Sudjelujte u stvaranju bontona za društvene mreže i osvojite tablet.

Hrvatski Telekom je pokrenuo projekt e-bonton, prvi hrvatski priručnik za ponašanje na društvenim mrežama.

Sudjelujte u stvaranju bontona za društvene mreže i osvojite tablet.

HT je na svojoj Facebook stranici pokrenuo projekt stvaranja prvog hrvatskog priručnika za ponašanje na društvenim mrežama, tzv. e-bontona, na čijem razvoju možete sudjelovati svi koji to želite.

U projekt se možete uključiti putem aplikacije e-bonton koja se nalazi na Facebook stranici HT-a, slanjem svojih prijedloga pravila ponašanja koja smatrate poželjnim za korištenje na društvenim mrežama. Svaki korisnik može poslati do 10 prijedloga koje će pregledati stručni žiri, te odlučiti koji od njih će se naći u izdanju e-bonton priručnika.

HT navodi kako će se prijedlozi zaprimati do 27. studenog 2011. godine, a sam priručnik bit će objavljen  u prosincu, te će osim u tiskanom biti dostupan i u besplatnom elektroničkom izdanju na Planetu 9, HT-ovom rješenju za čitanje eKnjiga.

Dosad prijavljene prijedloge možete pronaći na Facebook stranici HT-a, a korisnici društvenih mreža se vrlo jednostavno mogu uključiti i dati vlastite prijedloge. Žiri sačinjen od psihologa, sociologa, stručnjaka za odnose s javnošću  i community managera izabrat će prijedloge koji će ući u elektroničko i tiskano izdanje e-bontona.

Pored toga najbolji prijedlog će osvojiti prvu nagradu, tablet Motorola Xoom, a 10 prijedloga će biti nagrađeni s mobilnim uređajem HTC Wildfire S.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->