Nalazite se
  • Računala
  • Novosti
  • Sljedeći tjedan na INFO, Interliber, Inova i Sajam glazbe i multimedije
Članak
Objavljeno: 08.11.2013. 20:24

Zagrebački Velesajam 

Sljedeći tjedan na INFO, Interliber, Inova i Sajam glazbe i multimedije

Sljedeći će tjedan biti poseban u Novom Zagrebu – sajmove INFO, Interliber, Inova, infogamer i Sajam glazbe i multimedije posjetit će oko 100.000 posjetitelja.

Sljedeći tjedan na INFO, Interliber, Inova i Sajam glazbe i multimedije

Sajmovi se održavaju od 12. do 17. studenog 2013. godine, a radi se o nekoliko specijaliziranih sajmova koji svake godine privuku velik broj posjetitelja. 
INFO, sajam informacijskih tehnologija održava se nešto kraće, od 14. do 17. studenog 2013., s naglaskom na novim tehnologijama koje će predstaviti tvrtke poput Samsunga – bit će izloženi najnoviji hardver i softver, multimedijski uređaji, Smart TV, prijenosna računala… Očekuje vas pregršt igraćih i multimedijskih sadržaja uz upoznavanje s novim trendovima u industriji videoigara, hardvera i softvera, proizvoda vezanih uz gaming. Dođite i pogledajte svjetske novitete iz ICT branše. Posebna poslastica je retro igraonica. Istovremeno će se održati i Reboot Infogamer na više od 100 gaming računala s igranjem, druženjem, mnoštvom turnira, nagradnim igrama, akcijama i poklon paketima. Retro Info vratit će vas u povijest industrije videoigara.
Sajam glazbe i multimedije donosi prezentacije glazbala, profesionalne akustike i rasvjete, a posjetitelji će u paviljonu 7a uživati i u izložbi digitalnog označavanja.
Tradicionalno, 36. Interliber, međunarodni sajam knjiga i učila je najposjećeniji domaći sajam na kojem će izlagati 240 izlagača tako da ćete na jednom mjestu moći kupiti povoljnije mnogobrojne domaće i strane naslove iz apsolutno svih područja koja ljubitelje knjiga zanimaju. Pojedini izlagači fokus su stavili na domaće dječje autore, a na štandovima možete očekivati i informatičku literaturu. Posebne pogodnosti pri kupnji nudi Knjizara.hr pa obavezno navratite i provjerite najnovije informatičke naslove vezane uz programiranje, Android, aplikacije, izradu web stranica itd.
Tradicionalna nacionalna izložba inovacija, novih proizvoda i inovacija mladih - sajam Inova dovosi svijet inovatora u Zagreb, a najbolji hrvatski inovator osvojit će nagradu Nikola Tesla.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam