Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.04.2021. 12:58

iTest 

Samsung donosi Android na iPhone

Samsung je lansirao iTest web aplikaciju koja korisnicima iPhonea omogućuje da isprobaju Android.

Samsung donosi Android na iPhone

Ako na svojem Android telefonu želite isprobati kako izgleda iOS za iPhone, to možete vrlo lako učiniti pomoću nekog od mnogih dostupnih launchera. No ako želite učiniti obrnuto, isprobati Android na iPhoneu, to baš nije tako jednostavno, jer Apple takve aplikacije drži kilometrima od svoje platforme.

Samsung se dosjetio kako jednostavno zaobići Appleov Store i "političke prepreke", pa je razvio web aplikaciju pod nazivom iTest, koja omogućuje korisnicima iPhoneova (od iPhonea 7 na dalje) da dobiju Android sučelje na punoj veličini ekrana koje simulira punokrvni Samsungov Android telefon.

Nakon što instalirate web aplikaciju skeniranjem QR koda svojim iPhoneom na ovoj poveznici, dobit ćete brojne značajke i aplikacije Androida, uključujući poruke, notifikacije, galeriju, Galaxy Store, a moći ćete odabrati i nove teme te ih uključiti na svojem simuliranom Android uređaju na iPhoneu. 

Hoće li ovo natjerati ponekog korisnika iPhonea da za svoj idući telefon odabere neki Samsungov uređaj teško je reći, ali je svakako simpatična provokacija koja se sigurno neće previše dopasti Appleu.Vezani sadržaji
Ključne riječi Apple web Samsung iPhone aplikacija iTest
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->