Nalazite se
  • Računala
  • Novosti
  • Prvi u svijetu smo testirali PS4 na 30-metarskom IMAX platnu
Članak
Objavljeno: 23.12.2013. 13:18

PS4@IMAX 

Prvi u svijetu smo testirali PS4 na 30-metarskom IMAX platnu

Ekipa Vidilaba s PS4 konzolom pod rukom okupirala je CineStar Arena IMAX dvoranu i ostvarila san svakog gejmera.

Prvi u svijetu smo testirali PS4 na 30-metarskom IMAX platnu

Što dobijete kad PlayStation 4 konzolu date na testiranje ekipi iz našeg Vidilaba? Naravno, ultimativni test kakav još nitko nema. Zašto ne biti po nečemu prvi u svijetu? Ako mislite da će dečki i cure odmah otrčati kući i spojiti plejku na televizor kako bi uživali u standardnom igranju u tišini svojeg doma, prevarili ste se... Ekipa je odlučila zgrabiti konzolu pod ruku i otrčati do Cinestar Arena IMAX kino dvorane u Zagrebu, gdje se nalazi najveće platno u zemlji dijagonale od 30 metara.

PS4 u Imaxu spajanje konzole

Spajanje konzole na IMAX sustav je jednostavno poput spajanja na telku.

Nakon što su se uspješno obranili od gomile zombi-gamera koji su im konzolu pokušali oteti dok su se približavali dvorani, Vidilabovci su izvršili prepad na osoblje Cinestara, zauzeli projekcijsku dvoranu, spojili PS4 i potom se dobro opremili kokicama, kako bi mogli započeti sa seansom igranja na 332 kvadratna metra ekrana.

PS4 u Imaxu AC IV

Igranje Assassin's Creeda i CoD-a na 332 kvadratna metra je nezaboravan doživljaj.

Nakon što su se oduševili otkrivši da DualShock 4 kontroler bez problema hvata signal konzole u čitavoj dvorani, zauzeli su počasna mjesta u kinu i krenuli u ljute obračune protiv AI žgadije u igrama Call of Duty: Ghosts, Assassin's Creed IV: Black Flag i Killzone Shadow Fall.

PS4 u Imaxu Vidi hr

Naš portal Vidi.hr nikad nije bio na ovako velikom platnu.

Doživljaj igranja na ogromnom platnu je bio nestvaran kada su se žestoke scene novog CoD-a počele odvijati pred njihovim očima, a tijekom višesatnog gaminga kokice su u žaru borbe letjele čitavom dvoranom. Na kraju su ih snažni organi reda izbacili iz IMAX kina zajedno s PlayStationom 4 i kokicama, pa su se uputili u mučionice hardvera u Vidilabu, kako bi priveli kraju najdetaljnije testiranje najnovijeg Sonyevog gamerskog stroja u Hrvatskoj.

PS4 u Imaxu ekipa

U idućem broju VIDI-a naravno možete pročitati ovaj originalan i detaljan test dugo očekivane konzole.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->