Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.03.2015. 12:34

IT BIZ Crunch 

Poslovni portal IT BIZ Crunch konačno u Hrvatskoj

Hrvatska je dobila portal koji se bavi temama iz poslovne primjene informacijskih tehnologija.

Poslovni portal IT BIZ Crunch konačno u Hrvatskoj

Hrvatska ima IT BIZ Crunch, novi poslovni servis koji svakodnevno obrađuje teme vezane uz poslovnu primjenu informacijskih tehnologija pokrivajući teme od inovacija, razvoja, trendova, istraživanja, analiza s naglaskom na najvažnija tehnološka dostignuća sve do stvarne primjene u poslovnom okruženju.

Svaki mjesec 20.000 registriranih korisnika koje zanima poslovna primjena ICT-a, dobivat će specijalizirani newsletter koji će na jednom mjestu, u kratkoj formi prezentirati najbitnije teme i vijesti objavljene u posljednjih 30 dana na portalu IT BIZ Crunch. 

IT BIZ Crunch newsletter donosi najaktualniji pregled IT poslovnih vijesti. U suradnji s drugim redakcijama i tehnološkim portalima prenosit će i druge odabrane tehnološke teme, posebno iz tiskanog izdanja časopisa VIDI, kao i specijalne tematske poslovne priloge VIDI.biz koji obrađuju područja poput izbora najboljih Cloud rješenja na tržištu, infrastrukturnih rješenja, mobilnih aplikacija i dr. 

IT BIZ Crunch newsletter povezan je s portalom www.itbizcrunch.com, no i s analitičkom jedinicom ITBIU (Information Technology Business Intelligence Unit) unutar projekta, koja se bavi istraživanjima i analizama relevantnih trendova u području korištenja informacijsko-komunikacijskih i drugih visokih tehnologija u komercijalnoj i javnoj primjeni. Istraživanja se provode kroz vlastitu bazu CIO, CTO, CEO i CISO managera. 

Ovomjesečno istraživanje fokusiralo se na hrvatske IT tvrtke i istražilo koliki broj hrvatskih IT tvrtki planira širenje tržišta van granica Hrvatske u 2015. godini. ITBIU također sprovodi istraživanja i za potrebe tvrtki, odnosno za potrebe njihovih analitičkih odjela, no samo se istraživanja koja se rade isključivo i ekskluzivno za portal IT BIZ CRUNCH mogu javno koristiti i slobodno prenositi u javnosti. 

IT BIZ CRUNCH je otvoren za primanje vijesti i objava koje će urednici prema relevantnosti uključiti u neku od rubrika. Redakcija IT BIZ CRUNCH ima poseban e-mail za zaprimanje informacija iz navedenih područja koji glasi: newsdesk@itbizcrunch.com

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->