Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.06.2017. 17:02

Panasonic KX-HNC800 EXW 

Panasonicova FHD nadzorna kamera

Ova nadzorna kamera nadzire vaš dom u Full HD rezoluciji i čuva privatnost.

Panasonicova FHD nadzorna kamera

U okviru ponude svojih Smart Home rješenja Panasonic je izdao pametnu Full HD nadzornu kameru  KX-HNC800 EXW koja omogućuje nadzor vašeg doma, djece i kućnih ljubimaca u visokoj kvaliteti slike. Zahvaljujući brzom objektivu i velikom senzoru kamera pruža oštru sliku FHD kvalitete u 30 fps čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Kako biste čuvali vašu privatnost kamera posjeduje zaslon privatnosti koji ju isključuje kada ga povučete prema gore, čime je kameri, kao i ugrađenom mikrofonu onemogućen rad.

Zahvaljujući funkciji pred-snimanja, video zapis započinje dvije sekunde prije aktiviranje senzora pokreta, čime se snima sami početak kretanja neke osobe kroz prostor ili sobu, a ne kad je osoba već prošla pola puta, pa ćete uvijek moći prepoznati facu koja se mota po vašem prostoru.

HD nadzorna kamera

Kameru odlikuje i senzor osvjetljenja s automatskim noćnim gledanjem do 5 m, a osim mikrofona tu je i zvučnik za jasnu zvučnu reprodukciju, kao i senzor temperature koji mjeri temperaturu prostorije.

Zahvaljujući širokom kutu gledanja od 142°, jednom kamerom možete pokriti veliki prostor u velikoj prostoriji a tu je i jednostavan pristup snimljenim videima i drugim podacima na micro SD memorijskoj kartici. Panasonic također ističe da kamera nema skrivenih troškova, dodatnih ugovora za usluge, mjesečnih računa i troškova snimanja ili pohrane podataka u oblak.

Kamera se može koristiti samostalno i biti spojena putem Wi-Fi veze, a može biti i sastavni dio Smart home sustava te spojena preko Huba kao pojedinačna komponenta. Maloprodajna cijena kamere iznosi 1.349 kuna.

PR

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->