Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.01.2023. 13:02

Samsung Display 

Novi zaslon omogućuje savijanje u 360 stupnjeva

Možda će se novi Samsungov zaslon naći u nekom od uređaja koji će biti predstavljeni u veljači.

Novi zaslon omogućuje savijanje u 360 stupnjeva

Samsung Display je predstavio prvi funkcionalni prototip telefona s novim Flex in and Out zaslonom koji se može otklopiti i sklopiti u oba smjera, odnosno u 360 stupnjeva.

To znači da bi neki budući Samsungov "Fold-Flex" telefon mogao dobiti značajku koja će vam omogućiti da ga rasklopite u tablet, a potom nastavite rasklapanje u drugom smjeru, nakon čega biste s obje vanjske strane imali ekrane.

Flex in and Out 2

Zaslon s dvostrukom funkcijom prvenstveno je razvijen s idejom da se smanji potreba za drugim vanjskim zaslonom, koji se često koristi kada je uređaj sklopljen. To je moguće jer se unutarnji zaslon može udvostručiti kao vanjski kada se sklopi prema van, pri čemu se uređaj može postaviti s jedne strane na površinu poput stola.

Samsung je već prije eksperimentirao s takvim zaslonom, no nije ga nikada približio tržištu jer sklopivi i savitljivi zasloni tada nisu bili izdržljivi kao današnji.

Obzirom da je Flex in and Out zaslon Samsung Display već ugradio u prototip funkcionalnog telefona, postoji mogućnost, iako doduše mala, da prvi uređaj s ovom tehnologijom predstavi već na predstojećem Unpacked događanju 1. veljače, kada će lansirati Galaxy S23 liniju telefona.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Samsung Flex in and Out
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->