Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.03.2018. 10:52

Drink & Pick 

Nova hrvatska aplikacija za live dating

Aplikacija će vam omogućiti da si nađete mjesto za cuganje i društvo koje voli vašu glazbu.

Nova hrvatska aplikacija za live dating

Developeri hrvatske tvrtke Lignum vitae iz Zagreba, lansirali su besplatnu aplikaciju za live dating pod nazivom Drink & Pick koja je namijenjena live datingu, odnosno pronalasku idealnog društva za druženje (i cuganje).

Aplikacija funkcionira na taj način da se registrirate, unesete omiljena pića, vrstu glazbe te dozvolite da vas lokacijski prati. Kada poželite otići na kavu, u restoran ili malo tulumariti, dobit ćete informacije o događanjima u blizini, mogućnost upoznavanja istomišljenika te mogućnost dejtanja. Informacije u DRINK modu uvjetovane su korisnikovom trenutnom lokacijom, ali mu je također omogućeno i pregledavanje evenata za druge željene gradove, dok u PICK modu korisnik pretražuje kompatibilne korisnike koji se nalaze u pojedinom objektu u realnom vremenu, pa ih može pozvati na piće, kao što možete vidjeti u ovom videu.

U opisu aplikacije kažu da je novost izbjegavanje interakcije između korisnika sve dok nisu oboje ulogirani u neku od lokacija registriranih unutar aplikacije čime se pokušava izbjeći višesatno sjedenje u stanu/domu i tipkanje bez fizičkog susreta.

Aplikacija je trenutno dostupna za Android i možete ju preuzeti na ovoj poveznici, a uskoro će biti lansirana i za iOS.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam