Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.11.2016. 10:28

Glasina 

Microsoft Surface Phone dobiva Snapdragon 835

Nedavno predstavljeni čipset navodno se već testira u prototipovima Microsoftovog "supertelefona".

Microsoft Surface Phone dobiva Snapdragon 835

Qualcomm i Samsung nedavno su predstavili najnoviji čipset za mobilne uređaje Snapdragon 835, koji je izrađen 10-nanometarskom FinFET tehnologijom proizvodnje, te donosi veću snagu i učinkovitost u znatno manju formu, čime bi mogao omogućiti da naši telefoni budu još tanji i da posjeduju veće baterije. Ubrzo nakon te objave počele su kolati glasine o prvim uređajima u kojima će se naći, među kojima su najlogičnije zvučale one koje govore da će biti integriran u Samsung Galaxy S8.

Međutim, sudeći prema novoj glasini koju donosi Nokiapoweruser, Snapdragon 835 bi se mogao naći i u Microsoftovom Surface Phone supertelefonu s Redstone 3 nadogradnjom Windows 10 Mobile OS-a, za koji će ekipa iz Redmonda navodno napraviti neku vrstu emulacije za ARM64 platformu.

Prema izvoru od kojeg dolazi ova informacija, Microsoft već testira Snapdragon 835 u prototipovima Surface Phoneova, a svi dolaze sa sustavom brzog punjenja Quick Charge 4.0 i najvjerojatnije mogućnošću bežičnog punjenja.   

Također navode da prototipovi dolaze s 64-bitnim Windows 10 Mobile OS-om, a najjači među njima posjeduju 6 GB RAM memorije, što omogućuje pokretanje x86 aplikacija u Continuum modu. 

Surface Phone će vjerojatno stići na tržište s 5,5-inčnim zaslonom, te će imati čitav set dodataka i dockova koji će ga moći pretvoriti u laptop ili desktop računalo, a na tržištu bi se trebao naći krajem 2017. godine. Microsoft za sada još uvijek nije službeno potvrdio niti Surface Phone, niti Redstone 3.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->