Nalazite se
  • Pop Tech
  • Disney Plus u 1 dan skupio 10 milijuna pretplatnika
Članak
Objavljeno: 15.11.2019. 10:08

Disney+ 

Disney Plus u 1 dan skupio 10 milijuna pretplatnika

Uspješnim video streaming servisima pridružio se Disney+ i počeo osvajati svijet.

Disney Plus u 1 dan skupio 10 milijuna pretplatnika

U današnje doba na tržištu se nalazi više video streaming servisa na pretplatu koji nam omogućuju gledanje najnovijih filmova i serija, često ekskluzivnih koji su specijalno snimljeni za te platforme. U Hrvatskoj tako već duže vrijeme imate HBO GO, Netflix i Amazon Prime, a uskoro bi im se trebao pridružiti Disney+ koji je lansiran prije nekoliko dana u SAD-u i već je u prvom danu skupio čak 10 milijuna pretplatnika.

Iako je novi servis za sada ograničen na SAD, Kanadu i Nizozemsku, uskoro bi trebao krenuti u osvajanje svijeta, a prema nekim informacijama u Hrvatsku bi trebao stići iduće ili 2021. godine.

Velikom broju pretplatnika zasigurno je pomogla serija The Mandalorian, prva igrana Star Wars serija u povijesti, koja bi za Disney+ trebala postati zlatna koka kao što je za HBO GO bio Game of Thrones.

Dodatni mamac za pretplatnike je i cijena mjesečne pretplate koja zasad iznosi vrlo prihvatljivih 6,99 dolara, odnosno 47,20 kuna. Ulaskom Disneya na streaming tržište svašta bi se moglo promijeniti, posebice ako Disney s drugih platformi povuče sve svoje hit filmove i serije, pa ćete ih moći gledati samo na Disney+ servisu. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->