Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.11.2014. 16:08

Zagrebački Velesajam 

Infogamer, sajam glazbe i multimedije i Interliber

Sljedeći tjedan svi na Infogamer, sajam glazbe i multimedije te na Interliber...

Infogamer, sajam glazbe i multimedije i Interliber

Zagreb će od 11. do 16. studenog 2014. postati centar nekoliko sajmova - na Zagrebačkom Velesajmu održavaju se već tradicionalni Infogamer, sajam glazbe i multimedije te 37. po redu Interliber.

Krenimo prvo sa sajmom glazbe i multimedije. Organizatori sajma su za čak tri puta uspjeli povećati izložbenu površinu na kojoj će se predstaviti više od 100 izlagača u čak četiri paviljona. Na površini od 10.000 kvadratnih metara posjetitelji će vidjeti novitete koji stižu iz 18 zemalja - sudjelovat će svjetski poznati proizvođači glazbene i multimedijske opreme, bit će održane aukcijske prodaje, radionice (Kako pravilno odabrati i održavati glazbalo), a u 7a paviljonu će se i zasvirati. Moći ćete vidjeti i izložbu starih mobitela kroz period od 25 godina unatrag, a kroz evoluciju mobilne telefonije pozornost posjetitelja će privući mobiteli koji spadaju u kategoriju „prvi od prvih“.

Bojan Markov

Sajmove Infogamer te glazbe i multimedije najavili su Damir Đurović i Bojan Markov

Infogamer by Reboot postaje najveći gamerski događaj u regiji Južno Istočne Europe što nije čudno jer svjetsko gaming tržište vrijedi 100 milijardi USD. Svi posjetitelji ovog sajma u tri paviljona moći će zaigrati mnogobrojne najnovije igraće naslove na više od 200 igraćih mjesta u paviljonima. Infogamer će se održati na površini od 10.000 kvadratnih metara, a organizatori najavljuju mnogobrojna iznenađenja i predstavljanja poput Oculus Rifta, turnire, kutak s video igrama namijenjen najmlađima. Ove godine očekuju 30.000 posjetitelja (prošle godine je sajam posjetilo 15.000 posjetitelja). U odnosu na 2013. godinu, Infogamer ove godine traje za jedan dan duže, od 12. do 16. studenog 2014. Ulaz se naplaćuje 30 kuna, a ulaznica za sve dane košta 70 kuna.

Ljubitelji knjige sljedeći će tjedan doći na svoje jer će tijekom šest dana više od 250 izlagača na međunarodnom sajmu knjiga i učila Interliber izložiti najnovija i najpopularnija izdanja. Sve knjige će se moći kupiti po povoljnijim cijenama, a dobra je informacija da je ovogodišnji prostor za 3% veći nego prošlogodišnji koji je posjetilo 100.000 posjetitelja. Kao i lani, i ove se godine ne naplaćuje ulaz na Interliber čime Zagreb i Sarajevo jedini u regiji ostaju darežljivi prema posjetiteljima te im ne naplaćuju ulaz. Sajam je otvoren svaki dan od 10 do 20 sati, a u petak i subotu radno je vrijeme produženo do 21 sati. Što se tiče novosti na sajmu, organizatori najavljuju više noviteta nego lani iako je u cijeloj 2013. godini bilo nešto više noviteta nego u ovoj godini. 
Među izlagačima će biti i Knjizara.hr - vodeći domaći nakladnik informatičke literature koji će kroz akciju 3-2-1 ponuditi IT naslove vodećih svjetskih nakladnika po povoljnim cijenama.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam