Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.12.2021. 15:25

Pixel Watch 

Google radi na Pixel pametnom satu

Pixel Watch bi mogao stići na tržište najranije tijekom iduće godine.

Google radi na Pixel pametnom satu

Već duže vrijeme je poznato da Google želi na tržište dovesti svoj novi hardver, pametni sat, što je postalo prilično izvjesno nakon što je kupio Fitbit, tvrtku koja već duže vrijeme proizvodi pametne satove i narukvice.

Prema tvrdnji Business Insidera, izvori bliski Alphabetu (Googleu), potvrdili su da Google razvija vlastiti sat Pixel Watch, koji bi na tržište mogao stići tijekom ljeta 2022. godine.

Uređaj nosi kodno ime Rohan i najvjerojatnije će biti okrugao, s gotovo nevidljivim rubom, a za tu kategoriju uređaja svojeg branda Google planira kreirati veliki ekosustav i brojne dodatke, kao što to primjerice radi Apple.

Zanimljivo je da Google nema namjeru ugraditi u sat neke specijalno napredne značajke i senzore za praćenje zdravlja jer ne želi kanibalizirati Fitbitove uređaje. Uređaj će raditi na Wear OS-u, a prema nekim informacijama mogao bi koštati više od 299 dolara, što je trenutna cijena po kojoj se prodaje Fitbit Sense.

Google za sada ne želi komentirati ove procurjele informacije, no imamo osjećaj da je Pixel Watch gotova stvar, jer tvrtki nedostaje upravo jedan takav uređaj.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Google Wear OS Pixel Watch
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->