Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.08.2011. 03:58

Google + 

Google Plus već ima 25 milijuna korisnika

Društvena mreža koju je krajem lipnja pokrenuo Google, nakon mjesec dana ima već 25 milijuna korisnika.

Google Plus već ima 25 milijuna korisnika

Agencija comScore, koja se bavi istraživanjem internetskog tržišta  i digitalnih medija objavila je kako je društvena mreža Google + za samo mjesec dana privukla 25 milijuna korisnika, što je rezultat kakav do sada još nije imao niti jedan internet servis, društvena mreža ili web stranica.

Za usporedbu, Facebooku je trebalo 3 godine da bi došao do tog broja korisnika, no to nije nešto za čuđenje, jer je ljudima toliko vremena trebalo da otkriju sve čari društvenih mreža.

 četvrtina posjetitelja mreže Google Plus živi u SAD 

No comScore upozorava kako početni uspjeh nije i sinonim za dugoročnu uspješnost, jer podsjeća kako se i MySpace razvio brže od Facebooka i Twittera prije nego što mu se popularnost totalno srozala.

Inače, ako vas zanima, četvrtina posjetitelja mreže Google Plus živi u SAD, čak šest milijuna, potom slijede korisnici iz Indije s 3,6 milijuna te Kanade i Velike Britanije s po milijun korisnika. Googleovu društvenu mrežu koristi i 920.000 Nijemaca, oko 780.000 Brazilaca, dok pola milijuna posjetitelja stiže iz Francuske i Tajvana.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam