Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.01.2013. 12:20

Glympse 

Glympseov lokacijski servis za Ford SYNC

Od sada možete informaciju o svojoj lokaciji glasovno dijeliti u vozilima s Ford SYNC sustavom.

Glympseov lokacijski servis za Ford SYNC

Tvrtka Glympse koja je poznata po svojoj lokacijskoj istoimenoj aplikaciji za pametne telefone, objavila je svoje partnerstvo s Fordom.

Njihov lokacijski servis od sada će biti kompatibilan s Fordovim vozilima koja imaju ugrađen Ford SYNC komunikacijsko-zabavni sustav razvijen od Microsofta, koji omogućuje handsfree pozive, upravljanje glazbom i korištenje drugih funkcija glasovnim komandama.

Ako u svojem automobilu posjedujete Ford SYNC sustav, od sada ćete samo trebati preuzeti Glympse aplikaciju za kompatibilni iOS ili Android telefon, aktivirati je i povezati sa SYNC-om preko Bluetootha ili USB-a.

Nakon toga moći ćete podijeliti željenim kontaktima svoju lokaciju izgovaranjem komande "send a Glympse", nakon čega će oni saznati gdje se nalazite, preko Facebooka ili Twittera, odnosno korištenjem dinamičkih mapa u stvarnom vremenu, putem svojeg pametnog telefona ili online.

Na taj način će vaši kontakti moći pratiti kako napreduje vaša vožnja Zelinskom vinskom cestom, ili kojim putem ste odlučili dovesti kući kolegicu s posla.

Glympse aplikaciju možete preuzeti s ove poveznice: http://www.glympse.com/get_glympse

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->