Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.11.2014. 10:05

CUC 2014

EU arena na CARNetovoj CUC 2014 konferenciji

Drugi dan CARNetove korisničke konferencije prezentira europske projekte iz područja tehnologije u obrazovanju.

EU arena na CARNetovoj CUC 2014 konferenciji

Drugi dan CARNetove korisničke konferencije CUC 2014. koja se održava od 19. do 21. studenoga 2014. u hotelu Antunović u Zagrebu, započinje EU arenom na kojoj će se u kratkom formatu prezentirati europski projekti iz područja tehnologije u obrazovanju s ciljem povezivanja različitih europskih projekata i inicijativa te iskorištavanjem projektnih rezultata izvan granica samih projekata. U sklopu arene predstavit će se i projekt e-škole.

Tijekom dana sudionici konferencije mogu pratiti predavanja unutar programskih cjelina Umreženi svijet/(od)spojeno društvo, Online odgovornost, Digitalno sazrijevanje škola, te Nove tehnologije i metodologije. Uz tri cjeline sys.trek predavanja i jedne sys.trek radionice održat će se još 10 radionica i 2 demonstracije.

Poslijepodne će se održati debata na temu “Da li se upotrebom tehnologije u nastavi postižu bolji rezultati, lakše usvaja znanje i potiče kreativnost?”, BoF (Birds of Feather) događanje na temu “Što s tabletima u nastavi?” i okrugli stol “Trebaju li nam otvoreni podaci?”.Dan završava prvim obrazovnim TweetUp-om “#CUCeduUP” u Vertigo baru.

Dodatne informacije o programu konferencije i pratećim događanjima možete pronaći na adresi http://cuc.carnet.hr.
 
 Internetski prijenos plenarnih predavanja, sys.track prezentacija i dijela predavanja dostupan je na adresi http://mod.carnet.hr/.Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->