Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.05.2011. 16:27

Android Vs Apple 

Android tableti će nadmašiti iPad

Nvidia drži kako će nove mogućnosti uređaja baziranih na Android OS-u biti iznad mogućnosti Appleovih tableta i telefona.

Android tableti će nadmašiti iPad

Jen-Hsun Huang izjavio je kako očekuje da tablet uređaji utemeljeni na Android OS-u nadmaše Apple iPad u smislu popularnosti, kvalitete i prodaje.

46059-nvidia-president-and-ceo-jen-hsun-huang-displays-a-tattoo-du

Jen-Hsun Huang očekuje potpunu dominaciju Androida nad Appleom.

Huang, koji je izvršni direktor kompanije NVIDIA naglašava kako će poboljšane inačice Android operativnog sustava i povećani broj aplikacija u velikoj mjeri pomoći pokretanju Google baziranih sustava iznad Appleovih mogućnosti.

U izjavi je dodao kako je Android telefonu trebalo samo dvije i pol godine da postigne rezultat o kojem su svi govorili, te da se ista stvar očekuje i od Honeycomb tablet uređaja. Huang je takođe govorio i o Kal-Elu, sljedećoj generaciji mobilnog procesora koji je već prihvaćen od većih proizvođača računala i pametnih telefona. Kal-El će posjedovati četvero jezgreni CPU i 12 jezgreni GPU, što će mu udvostručiti performanse centralnog procesora i utrostručiti procesuiranje grafike uz vrlo malu potrošnju energije.

Kal-El-i

Kal-El, Nvidijin 4-jezgreni mobilni procesor pojaviti će se na tržištu u kolovozu ove godine

Vezani sadržaji
Ključne riječi mobitel Apple Android Nvidia Kal-El
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->