Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.05.2011. 21:29

Ice Cream Sandwich 

Google najavio novi Android OS

Android OS Ice Cream Sandwich će kombinirati operativne sustave za tablete i smartphoneove u jedinstveni OS koji će podržavati sve uređaje.

Google najavio novi Android OS

Googleov novi OS, Ice Cream Sandwich

Ne bismo mogli reći da se radi o ogromnom iznenađenju, no ne možemo niti poreći da se radi o vrlo ugodnoj novosti. Google je na Google I/O konferenciji i službeno najavio otprije poznat novi Android OS, Ice Cream Sandwich.

Android operativni sustav Ice Cream Sandwich tako će kombinirati operativne sustave za tablete i smartphone uređaje u jedan, jedinstveni OS koji će podržavati sve uređaje. Google ovaj OS promovira kao "jedan OS svugdje, vrhunsko korisničko sučelje, napredni framework za aplikacije, open source".

 Ice Cream Sandwich će kombinirati operativne sustave za tablete i smartphone uređaje u jedan, jedinstveni OS 

Naravno, nije poznato hoće li Ice Cream Sandwich doista podržavati sve operativne sustave, odnosno hoće li ga proizvođači podržati za sve svoje uređaje ili će korisnike prisiliti na kupnju novih uređaja koji bi podržavali Ice Cream Sandwich.

Sve u svemu, izgleda kako će Ice Cream Sandwich biti dosada možda najveći i najznačajniji operativni sustav za smartphone uređaje, pošto tableti već imaju "vlastiti" OS, Honeycomb.

Ice Cream Sandwich izlazi u četvrtom kvartalu 2011., što znači krajem ove ili početkom iduće godine.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->