Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.05.2011. 13:48

Motorola XPRT i Motorola Titanium 

Android smartphoneovi za ekstremne uvjete

Motorola je predstavila dva nova Android smartphone uređaja koji će posebno biti zanimljivi poslovnim ljudima i onima koji rade u ekstremnim uvjetima.

Android smartphoneovi za ekstremne uvjete

Motorola XPRT i Motorola Titanium

Američki provider Sprint predstavio je dva nova Motorolina Android smartphone uređaja, Motorola XPRT i Motorola Titanium.
XPRT je smartphone s podrškom za dvostruki način rada (dual-mode), što znači da je u mogućnosti spajati se roamingom na međunarodne GSM mreže, te je istovremeno i prvi Android smartphone s podrškom za sigurnosni mehanizam enterprise klase.

extreme_conditions

Motorola Titanium idealna je za ekstremne uvjete.

Specifikacije Motorole XPRT uključuju Android 2.2 operativni sustav, MOTOBLUR, zaslon osjetljiv na dodir veličine 3.1 inča, 5 megapikselnu kameru, punu QWERTY tipkovnicu s tipkma sličnima onima na BlackBerry uređajima, 1 GHz procesor i podršku za Adobe Flash 10.

 XPRT podržava dvostruki način rada (dual-mode) 

Motorola Titanium je smartphone rađen za uporabu u "ekstremnim" uvjetima (u vojsci i sličnim lokacijama), a nudi Android 2.1 OS, QWERTY tipkovnicu sličnu BlackBerry uređjima, 3.1 inčni zaslon osjetljiv na dodir, 5 megapikselnu kameru, Push to Talk, te otpornost na prašinu, udarce vibracije, okruženja pod niskim tlakom, solarnu radijaciju, visoku i nisku temperaturu.
Motorola XPRT na američko tržište izlazi 5. lipnja po cijeni od 129,99 USD, dok isti detalji o Titaniumu još nisu poznati.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam