Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.10.2021. 10:20

Alienware Aurora 

25 godina Alienwarea uz nabrijani gaming PC

Alienware slavi 25. rođendan s redizajniranim flagship gaming desktop računalom.

25 godina Alienwarea uz nabrijani gaming PC

Prije 25 godina Alienware je započeo s proizvodnjom svojih računala u maloj garaži pokraj Miamija, a sada tvrtka u vlasništvu Della slavi rođendan s novim Aurora desktop računalom namijenjenom gamerima koje dolazi s redizajniranim kućištem, dodatnim internim prostorom i još učinkovitijim protokom zraka.

Za 25-godišnjicu razvoja high-end gaming računala koja su među najpoznatijima u svijetu, Alienware je izradio novo Legend 2.0 kućište koje donosi 50% više prostora u odnosu na Aurora R12 i R10 modele.

Za otvaranje kućišta nećete morati koristiti nikakve alate jer je sve što trebate učiniti otvoriti poklopac nakon čega možete vrlo jednostavno pristupiti svim komponentama. Kućište u koje možete postaviti opcijsku prozirnu bočnu stranicu kako biste kroz nju vidjeli svu raskošnu AlienFX LED rasvjetu na 8 zona Alienwareovog stroja, matičnoj ploči i drugim "fancy" komponentama. Kao dodatak Alienware ujedno nudi opcijski magnetski poklopac za kabele kako bi stražnja strana računala izgledala još urednije.

CAROUSEL_2___New_Alienware_Aurora_with_Legend_2_0___rear_cable_cover_3

Jedna od glavnih stvari kojima se Alienware posvetio pri izradi rođendanskog Aurora PC-a je poboljšanje protoka zraka. Ovisno o konfiguraciji, Alienware može sadržavati jedan ili dva ventilatora, prvi koji uvlači zrak i drugi koji ga ispušta. Obzirom da se radi o Aurora sustavu, tu se dakako nalaze i opcije s vodenim hlađenjima.

OPEN_AIR_DESIGN___New_Alienware_Aurora_with_Legend_2_0___clear_side_panel

Kako bi računalo stvaralo čim manje buke kada ga "zakoljete" najzahtjevnijim igrama na super ultra postavkama, Aurora dolazi snovim tihim ventilatorima, koji su 16 posto tiši u odnosu na prijašnje u "idle" modu i 9 posto pod punim opterećenjem, dok ćete pri overklokiranju imati 15 posto manje buke.  

CAROUSEL_1___New_Alienware_Aurora_with_Legend_2_0___angled_3

Kao što je to slučaj sa svim desktop računalima Alienwarea, opcije hardvera su vrlo velike pa si konfiguratorom na službenoj stranici možete stvoriti bilo kakav monster gaming PC iz snova s najjačim komponentama današnjice, ili se odlučiti na neku "budget" kombinaciju.

Cijene i dostupnost još nisu poznati, a više informacija potražite u službenom medijskom priopćenju na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Gaming PC Alienware aurora Legend 2.0
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->