Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: električni tricikl za "driftanje"
Članak
Objavljeno: 11.04.2014. 13:00

Verrado 

VIDEO: električni tricikl za "driftanje"

Verrado Electric Drift Trike će vas vratiti u djetinjstvo, ali nećete morati pedalirati.

VIDEO: električni tricikl za "driftanje"

Tvrtka Local Motors proizvodi svakakva "custom" vozila različitih namjena, od trkaćih motocikala, terenskih automobila, električnih bicikala, dječjih autića, pa sve do quadcoptera, a sada u svoju ponudu planiraju uvrstiti i Verrado Electric Drift Trike, koji najbolje možemo opisati kao električni tricikl.

Ovo neobično vozilo djeluje poput dječjih tricikala s kojima je većina nas ušla u svijet vožnje u ranoj mladosti, no njegovi proizvođači kažu kako je namijenjen uživanju starijih ozbiljnijih ljudi koji žele spojiti iskustvo djetinjstva s brzom sportskom vožnjom.

Verrado bajkeri

Stoga Verrado možete koristiti za običnu vožnju gradom, mada će vas drugi sudionici u prometu zasigurno dočekati na nož i ismijati do bola, ali nudi i mogućnost "driftanja", odnosno vožnje s tehnikom proklizavanja u zavoju, pa postoji mogućnost da se jednog dana počnu održavati utrke potpuno nove klase, dječjih tricikala za odrasle.

Električni 500-wattni motor ovog tricikla pokreće litij-kobalt-magnezijska baterija koja će vam omogućiti 40 do 45 minuta vožnje, no proizvođač ne navodi koji će maksimalnu brzinu moći postići. Tvrtka ga planira  prodavati od lipnja ove godine po cijeni od 1.500 dolara (8.232 Kn), a pored toga, prodavati će i inačicu bez motora namijenjenu za spuštanje nizbrdo koja će koštati 500 dolara (2.744 kn). Valja naglasiti da niti jedna inačica neće imati mogućnost pedaliranja. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->