Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Pametna žarulja sa zvučnikom i budilicom
Članak
Objavljeno: 09.04.2014. 14:02

AirBulb 

VIDEO: Pametna žarulja sa zvučnikom i budilicom

Proizvođači ove pametne žarulje kažu da bez svjetla nema glazbe i obrnuto.

VIDEO: Pametna žarulja sa zvučnikom i budilicom

Obzirom da smo već čuli za pametne žarulje koje možete programirati, paliti i gasiti aplikacijom na mobitelu, te koristiti kao Wi-Fi hotspot, uopće nas ne čudi da će se na tržištu uskoro naći i ova AirBulb žarulja koja posjeduje zvučnik, te se putem Bluetootha spaja na vaše gadgete.

Drugim riječima, ako u svoje prostore ne želite postavljati skupe Hi-Fi linije i zvučnike, već želite čim diskretnije uživati u glazbi, moći ćete u standardno grlo zašarafiti AirBulb žarulju, te pomoću aplikacija na pametnom Android ili iOS telefonu, preko nje puštati omiljenu glazbu, ili je čak koristiti kao budilicu, odnosno programirati alarm, a postoji mogućnost da vam "svira" i prilikom primljenih poziva, SMS-ova, e-mailova i obavijesti o aktivnostima ekipe na Fejsu.

Pored toga, aplikacijom možete upravljati i svjetlom žarulje, pa mu povećavati ili smanjivati intenzitet, ili ga čak koristiti kao light show. Ova štedljiva LED žarulja s Bluetoothom i zvučnikom, prema navodima proizvođača trebala bi izdržati 40.000 sati rada, a cijena će joj iznositi 69 dolara (382 kn).

Jedna od zanimljivosti je što ju možete upariti s drugom AirBulb žaruljom i preko aplikacije dobiti pravi stereo zvuk.

Više informacija potražite na Kickstarter stranici projekta.Vezani sadržaji
Ključne riječi led zvučnik žarulja pametna AirBulb
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->