Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Video igra s guskom osvaja svijet
Članak
Objavljeno: 03.10.2019. 10:45

Viralni fenomen 

VIDEO: Video igra s guskom osvaja svijet

Gameri poludjeli za igrom u kojoj u ulozi guske terorizirate ljude.

VIDEO: Video igra s guskom osvaja svijet

Nedavno izdana indie igra pod nazivom Untitled Goose Game koju možete kupiti za nekih 11 eura za PC i Mac računala, odnosno za 15 eura za Nintendo Switch, započela je svoj put prije 2 godine, kada su developeri iz vica objavili najavni teaser koji je u samo nekoliko sati bio pogledan više od pola milijuna puta na YouTubeu. Nakon toga su odlučili vic pretvoriti u pravu igru koja je ovih dana krenula u osvajanje svijeta i nakon samo nekoliko dana već je stigla na vrh ljestvica po preuzimanju igara za Nintendo Switch konzolu u Velikoj Britaniji i Australiji, pretekavši čak i veliki visokobudžetni hit Legend of Zelda: Link's Awakening.

U igri ćete se naći u ulozi guske kojoj je jedini cilj terorizirati stanovnike malog engleskog sela, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Za stvaranje zbrke i činjenje nepodopština poput krađe raznih predmeta, bacanja pisama u potok, puštanja vode i plašenja djece nemate nikakav motiv, a developeri iz studija House House kažu da su upravo tražili takav tip igrača koji uživaju raditi gluposti u igrama bez ikakvog motiva. Očito je guska sletjela na plodno tlo jer takvih igrača očito ne manjka.

Igru možete preuzeti (kupiti) za navedene tri platforme na Steamu ili putem ove poveznice.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->