Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Ultrazvučni gadget za levitaciju vode
Članak
Objavljeno: 30.03.2018. 12:45

LeviZen 

VIDEO: Ultrazvučni gadget za levitaciju vode

Bez ovog ćete moći živjeti ali moramo priznati da djeluje i više nego cool.

VIDEO: Ultrazvučni gadget za levitaciju vode

Moramo priznati da nas ponekad jako iznenadi kada neki zanimljiv projekt na Kickstarteru propadne usprkos inovativnosti i praktičnosti, no puno češće se iznenadimo kada crowdfundanje bude uspješno za neke stvari kojima na prvu loptu ne bismo dali nikakvu šansu.

Takav projekt je i LeviZen, odnosno gadget koji je 23 dana prije isteka kampanje umjesto 15.000 dolara uspio skupiti deset puta više love, odnosno čak 150.000.

Ovo je uređaj stilskog retro dizajna koji pomoću ultrazvuka može natjerati kapljice vode na levitiranje, a to čini "ispaljivanjem" suprotnih ultrazvučnih valova koji su nečujni ljudskom uhu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Nakon toga možete uživati u pogledu na kapljicu vode koja lebdi u zraku, a kako bi užitak bio potpun, u mraku možete uključiti LED svjetlo koje se nalazi u podnožju, pa će vaša kapljica u „bestežinskom stanju“ još i svijetliti.

60c9e8b56eca424e48a52aca759aec55_original

Ukratko rečeno, ovo je jedan od nepotrebnih gadgeta koji vam neće kuhati kavu ili puštati glazbu, ali ne možete poreći da nije cool. Ukoliko vam je dovoljno cool da ste ga spremni platiti 199 dolara (1194 kn), posjetite ovu poveznicu

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->