Nalazite se
  • Pop Tech
  • Spremna druga sezona Vip Adria lige
Članak
Objavljeno: 22.03.2018. 14:17

Vip Adria liga 

Spremna druga sezona Vip Adria lige

Regionalno esports natjecanje gledat će se na Vip i B.net TV platformama

Spremna druga sezona Vip Adria lige

Esportovi postaju sve rasprostranjeniji i naklonjeniji samoj srži riječi „sport“. Navike profesionalnih e-sportaša nisu bitno drugačije od, primjerice, profesionalnih nogometaša. Prehrana, savjeti s psiholozima te ritam spavanja igraju veliku ulogu kako bi igrači imali što bolje performanse u virtualnim arenama.

„Računalne igre postale su dio naše svakodnevne rutine. Uz vlastitu interakciju u igrama, vidi se globalni porast i u praćenju esport liga te brojka doseže 300 milijuna pratitelja takvih evenata“, kazao je Martin Kadinov, regionalni menadžer ESL-a, najveće svjetske kompanije za esport.

IMG_20180322_141548

Vip Adria nakon prvog prošlogodišnjeg regionalnog esport natjecanja organizira i drugu sezonu koja će se održati od travnja. Moći će se pratiti na Vip i B.net TV platformama što će pratiteljima više približiti natjecanje najboljih regionalnih timova u najpopularnijim esport naslovima poput Counter-Strike: Global Offensivea i League of Legendsa.

U prvoj je sezoni nastupilo više od 1200 igrača, a zabilježeno je 4 milijuna pregleda na streaming platformama, no očekuje se veći broj praćenja u novoj sezoni zbog približavanja natjecanja većem krugu ljudi kroz IPTV kanale.

„Svi pokazatelji nakon prve sezone natjecanja jasno daju do znanja kako na ovim prostorima vlada ogroman interes za esportom. Prva sezona bila je sjajna i veselimo se nadolazećoj sezoni u kojoj očekujemo još veći broj prijavljenih timova i igrača, ali i daljnji rast publike koja prati natjecanja“, rekao je Lordan Kondić, Vipnetov direktor marketinga.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->