Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Ultrakompaktni električni bicikl HiMo
Članak
Objavljeno: 13.04.2020. 01:55

HiMo 

VIDEO: Ultrakompaktni električni bicikl HiMo

Ovaj električni bicikl na sklapanje možete nositi posvuda i odvesti se na njemu kad god želite.

VIDEO: Ultrakompaktni električni bicikl HiMo

Tvrtka HiMo Electric Technology specijalizirana za izradu električnih bicikala, uspješno je "crowdfundala" svoj novi proizvod, HiMo: Folding E-Bike, za koji je prikupila više od 1.309.000 kuna na Indiegogou.

Bicikl je doista ultrakompaktan, jednostavno se sklapa i nosi jer je težak samo 14,5 kg, a kada ga rasklopite moći ćete s jednim punjenjem baterija prijeći 30 km maksimalnom brzinom od 18 km/h, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Bicikl dolazi s motorom od 180 W bez četkica, pogonom na stražnji kotač i izmjenjivom baterijom od 7.500 mAh. Baterija je teška samo 1,8 kg, što znači da si u ruksak možete staviti par komada i tako si znatno povećati domet bez punjenja. 

Sustav za upravljanje vam omogućuje kontroliranje snage, brzine i svjetala, a na LED zaslonu na upravljaču možete pratiti brzinu vožnje, status baterije, modove vožnje i uključivati i isključivati pogon.

U svakom slučaju ovo je izuzetno praktično prijevozno sredstvo, mada bi nam bio još draži da ima pedale, ali to bi bilo previše za očekivati u ovakvom malom formatu.

Putem Indiegogoa ga možete naručiti za 3.480 kuna, što je za 28 posto manje od cijene koja će biti u dućanima, a isporučiti će vam ga u svibnju ove godine.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->