Nalazite se
  • Pop Tech
  • Disney Plus dosegao 50 milijuna pretplatnika
Članak
Objavljeno: 09.04.2020. 09:59

Disney+ 

Disney Plus dosegao 50 milijuna pretplatnika

Najnoviji konkurent Netflixu, Amazon Primeu i HBO Go-u bi na jesen mogao stići u Hrvatsku.

Disney Plus dosegao 50 milijuna pretplatnika

Disneyev novi video streaming servis Disney+ dosegao je brojku od 50 milijuna pretplatnika širom svijeta u samo pet mjeseci od kako je lansiran.

To je gotovo dvostruko više pretplatnika u odnosu na veljaču ove godine kada ih je bilo 26,5 milijuna, što se naravno dovodi u vezu sa širenjem usluge na sve više europskih država, ali i sa širenjem pandemije koja je mnoge ljude vezala uz svoje domove.

Točnije rečeno, krajem prošlog i početkom ovog mjeseca Disney Plus je postao dostupan u 7 europskih država - Velikoj Britaniji, Irskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj, Austriji i Švicarskoj, a ovih bi dana trebao proraditi i u Francuskoj.

Što se tiče Hrvatske i drugih država Europe, najraniji termin dolaska kod nas bi mogao biti listopad ili studeni ove godine, a 2021. bismo gotovo sigurno mogli uživati u ekskluzivnim Disneyevim filmovima i serijama poput Mandaloriana, odnosno sadržajima iz produkcije Disneya, Pixara, Star Warsa i National Geographica. Kada će biti dostupan u našoj regiji možete s vremena na vrijeme provjeriti na ovoj poveznici.

Cijena mjesečne pretplate u Europi iznosi 6,99 eura, a godišnje 69,99 eura.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->