Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Tri Hitmana u virtualnoj stvarnosti
Članak
Objavljeno: 08.01.2021. 12:54

Hitman III VR 

VIDEO: Tri Hitmana u virtualnoj stvarnosti

Vlasnici Sony PSVR headseta moći će čitavu Hitman trilogiju odigrati u VR-u.

VIDEO: Tri Hitmana u virtualnoj stvarnosti

Ovaj mjesec trebao bi izaći Hitman III, najnoviji nastavak kombinacije pucačke i stealth igre s čuvenim plaćenim ubojicom koji na zatiljku svoje ćelave glave fura barkod.

Ukoliko posjedujete PS4 konzolu i PSVR headset, egzekucije ćete po prvi puta u serijalu moći obavljati i u VR okolišu. IO Interactive je lansirao trailer koji će vam pokazati kako Agent 47 sređuje svoje poslove iz perspektive prvog lica, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Trailer uključuje brojne poznate značajke serijala, uključujući inventivna ubojstva i napucavanja za one koji nemaju strpljenja za tihi bijeg s mjesta zločina nakon egzekucije, a kako se čini, VR još dodatno proširuje sposobnosti i mogućnosti Agenta 47.

Nadalje, ukoliko posjedujete prve dvije igre, Hitman III vam omogućuje da iz njih povlačite mape i lokacije, što znači da ćete moći čitavu trilogiju odigrati u VR-u.

Na žalost, za sada nije poznato hoće li i PC igrači imati mogućnost igranja u modu prvog lica s VR headsetom na glavi, no vjerujemo da će i bez toga Hitman 3 biti odlična igra za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X, PC, Stadia i Nintendo Switch (preko cloud streaminga).Vezani sadržaji
Ključne riječi PS4 VR PSVR Hitman III
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->