Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Pogledajte gameplay trailer za STALKER 2
Članak
Objavljeno: 31.12.2020. 14:26

S.T.A.L.K.E.R. 2 

VIDEO: Pogledajte gameplay trailer za STALKER 2

Igra bi trebala izaći 2021. godine, ali obzirom na prošlost developera nemojte se prerano veseliti.

VIDEO: Pogledajte gameplay trailer za STALKER 2

Ukrajinski developer GSC Game World, na IGN-ovom YouTube kanalu objavio je prvi "in-engine gameplay teaser" igre S.T.A.L.K.E.R. 2 koja bi se trebala pojaviti na tržištu tijekom 2021. godine. Ovo treba uzeti s velikom zadrškom, jer je primjerice S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl najavljen 2001. godine, a izašao je tek 2007., pa se doista ne možemo pouzdati u timeline ukrajinskog studija. Uostalom, sami su priznali da je rad na S.T.A.L.K.E.R. 2 započeo još 2010. godine, pa nikog neće previše začuditi ako i ovu igru malo odgode (i to ponove još nekoliko puta).

Igra se razvija za PC i Xbox platforme, a ponovno će nas odvesti u distopijski svijet budućnosti, gdje ćemo u odijelima protiv zračenja nastojati pobjeći na sigurno, odnosno preživjeti susrete s mutiranim čudovištima na području Černobila.

Žanr je ponovno neka mješavina FPS-a i RPG-a te možemo očekivati napetu atmosferu, ograničene količine municije, potrebu za čim više šuljanja (stealtha), hrpe čudovišta i lijepi mračni dizajn unutrašnjih i vanjskih prostora, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Developeri kažu da je ovo prvi direktni "in-game engine" pogled na gampelay igre, a kako vam ništa ne bi promaklo napravili su ga u 4K rezoluciji.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->