Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Tenisice koje se vežu pametnim telefonom
Članak
Objavljeno: 16.01.2019. 09:51

Nike Adapt 

VIDEO: Tenisice koje se vežu pametnim telefonom

Nova inačica samovezujućih Najkica više ne treba ni gumb koji uključuje vezanje.

VIDEO: Tenisice koje se vežu pametnim telefonom

Nike stalno razvija futurističku sportsku obuću, a najnoviji takav proizvod su tenisice Nike Adapt koje se same vežu i prilagođavaju vašem stopalu putem aplikacije na pametnom telefonu.

Obzirom da nove "hi-tech" tenisice namjerava prodavati po cijeni od „solidnih“350 dolara, odnosno 2276 kn, Nike prvo želi provjeriti koliki je uopće interes tržišta za njih, pa sve zainteresirane mole da im se jave putem ove poveznice i ostave svoje kontakt podatke kako bi "bili prvi informirani o početku prodaje".

Nova linija Nike Adapt tenisica biti će dostupna u modelima za brojne aktivnosti i sportove, a prvi model je namijenjen košarkašima, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Eric Avar, kreativni direktor inovacija u Nikeu kaže da se tijekom košarkaške utakmice sportaševo stopalo mijenja, pa mogućnost tenisice da smanjuju stisak za povećanje protoka krvi i potom ponovno povećavaju zbog performansi predstavlja ključni element košarkašu za unaprjeđenje iskustva. 

Sp19_BB_Nike_Adapt_Shoe_Screen_Vert_01012019_re_native_1600

Korisnici putem aplikacije pametnog telefona mogu regulirati jačinu pritiska vezanja tenisica, pa tako prije utakmice mogu biti otpuštene, a kada košarkaš ulazi u igru jednostavno će ih zategnuti, dok će pri odlasku na klupu ponovno smanjiti pritisak.

Pitamo se jedino što će biti ako navijač protivničke momčadi hakira tenisice LeBronu Jamesu, pa mu otpusti tenisice u ključnom trenutku da momak ostane bos na parketu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->