Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Cipele za hodanje u VR igrama
Članak
Objavljeno: 15.01.2019. 13:15

CES 2019 

VIDEO: Cipele za hodanje u VR igrama

Kada u ovim cipelama počnete hodati Skyrimom, otkrit ćete da predstavljaju spoj gaminga i fitnessa.

VIDEO: Cipele za hodanje u VR igrama

Austrijska tvrtka Cybershoes GmbH iz Beča na ovogodišnjem CES-u je promovirala najnoviju inačicu svojih VR cipela Cybershoes, omogućivši posjetiteljima da zaigraju Bethesdine VR inačice igara Doom i Skyrim.

Cipele djeluju više poput šlapa koje možete nataknuti preko cipela, no u njima nećete moći hodati u stvarnom prostoru, jer su one namijenjene za korištenje u sjedećem položaju. Na potplatama cipela nalaze se kotačići koji pretvaraju vaše korake u hodanje unutar igara i omogućuju vam da se krećete u svim smjerovima, uključujući i unazad, s time da čitavo vrijeme sjedite na specijalno dizajniranom stolcu koji ćete dobiti uz njih zajedno s okruglim antistatičkim tepihom po kojem ćete gaziti, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Posjetitelji sajma koji su imali priliku isprobati Cybershoes kažu da njihovo korištenje podsjeća na kombinaciju hodanja i klizanja, a nakon dužeg korištenja osjećat ćete se kao da ste stvarno pješačili ili trčali, pa ih se slobodno može nazvati gadgetom koji je koristan jednako za gaming i tjelovježbu.  

Cipele se spajaju bežično na PC računalo i svi koji su ih isprobali kažu da imaju manji lag od bluetooth kontrolera, no prije korištenja ih je potrebno malo kalibrirati kako bi vaše hodanje bilo preciznije.

Jedina stvar na koju ćete morati pripaziti je da u žaru borbe ne padnete sa stolca. Ako si jedan par želite naručiti za svoj gaming brlog posjetite ovu poveznicu i ostavite svoj mail, pa će vam javiti čim krenu u prodaju. 

Vezani sadržaji
Ključne riječi Cipele VR CES 2019 Cybershoes
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->