Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Stiže TV serija po igri EVE Online
Članak
Objavljeno: 01.05.2013. 09:52

MMO TV serija 

VIDEO: Stiže TV serija po igri EVE Online

Tvrtka CCP Games želi na TV dovesti SF seriju EVE Online za koju će scenarije pisati igrači.

VIDEO: Stiže TV serija po igri EVE Online

Islandski developeri igara CCP Games, čiju MMO SF igru EVE Online igra više od 500.000 igrača širom svijeta, žele EVE svemir dovesti na TV ekrane. Na svojoj Facebook stranici objavili su post u kojem se nalazi plakat buduće serije s natpisom: "EVE. Temeljeno na istinitoj priči, 20.000 godina u budućnosti". Osim tog teksta još se može vidjeti da je redatelj serije Baltasar Kormákur, čiji je film The Deep 2012. godine bio nominiran za Oskara u kategoriji za najbolji film na stranom jeziku.

"EVE svemir je prepun fascinantnih priča, epskih bitaka, smionih prepada i političkih intriga, od čega ćemo napraviti fantastičnu televizijsku seriju", izjavio je Kormákur.

CCP i Kormákur ujedno pozivaju sve zainteresirane igrače da svoje priče koje bi bile zanimljive za tematiku TV serije objave na stranici truestories.eveonline.com, jer ih autori žele uključiti u izradu scenarija, smatrajući kako mnogi doista imaju što za ispričati kroz svoja iskustva igranja u ovom svijetu velike slobode i još većih mogućnosti, igri koju mnogi nazivaju najsavršenijom, najobimnijom i najozbiljnijom MMO igrom koja postoji.

CCP kaže kako je desetljeće povijesti EVE Online svijeta jedinstveno, te on posjeduje svoje heroje, negativce, avanturiste i intrige. Za razliku od drugih igara, to nisu priče koje su napisali developeri, već se radi o stvarnim pričama temeljenim na akcijama igrača koji nastanjuju taj uzbudljivi svijet.

VIDEO: EVE Online trailerVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->