Nalazite se
Članak
Objavljeno: 08.04.2014. 09:47

Seagate 

Najbrži 3.5 HDD od 6 TB na svijetu

Seagate je predstavio najbrži "enterprise" tvrdi disk kapaciteta do 6 TB.

Najbrži 3.5 HDD od 6 TB na svijetu

Seagateov tvrdi kako je njegov novi tvrdi disk pod nazivom Enterprise Capacity 3.5 HDD v4, najbrži tvrdi disk kapaciteta od 6 TB na svijetu. Ovaj disk radi na operativnoj brzini od 7200 rpm, te je prema navodima Seagatea, za 25% brži od konkurentskih diskova takvog kapaciteta.

Ovaj disk se nudi u dvije opcije za konektivnost, pa možete izabrati 12 Gb/s SAS inačicu, ili standardno SATA 6 Gb/s sučelje, što znači da prvi model možete primarno koristiti u serverima, dok vas kod SATA inačice ništa ne sprječava da ga ubacite u svoje desktop PC računalo i uživate u ogromnom kapacitetu, izdržljivosti i konstantnoj brzini prijenosa do 226 Mb u sekundi.

Pored ovoga, dodatna zanimljiva značajka Enterprise Capacity 3.5 HDD v4 diska od 6 TB je u tome što nudi najveću gustoću zapisa i što se može ugraditi u standardni 3,5-inčni utor.

Na žalost, Seagate u svojem priopćenju zasad ne govori ništa o cijeni diska, a više informacija i tehničkih podataka možete saznati na ovoj poveznici na službenoj stranici poznatog proizvođača tvrdih diskova.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->