Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Obi Wan Kenobi i Darth Vader se vraćaju u svibnju
Članak
Objavljeno: 11.03.2022. 12:09

Obi-Wan Kenobi 

VIDEO: Obi Wan Kenobi i Darth Vader se vraćaju u svibnju

Trailer nove serije otkriva nam što Obi-Wan Kenobi radi u progonstvu dok čuva mladog Lukea Skywalkera.

VIDEO: Obi Wan Kenobi i Darth Vader se vraćaju u svibnju

Nova serija Obi-Wan Kenobi stiže 25. svibnja na streaming platformu Disney+, a u njoj se u ulogama Obi-Wana i Dartha Vadera vraćaju glumci Ewan McGregor i Hayden Christensen.

Nakon uspješnih serija The Mandalorian i The Book of Boba Fett, svijet Star Warsa ide dalje s novom serijom u kojoj ćemo pratiti zbivanja koja se odvijaju 10 godina nakon dramatičnih događaja u filmu Star Wars: Revenge of the Sith, kada je Obi-Wan bio prisiljen teško raniti svojeg učenika Anakina Skywalkera koji se priklonio Tamnoj strani.

U novoj seriji pratiti ćemo što se događalo s legendarnim Jedi majstorom koji se našao u progonstvu na planetu Tatooineu u trenutku dok je Imperij preuzimao čitavu vlast u galaksiji, a Annakin postao zli Sith Lord Darth Wader koji upravlja Imperijem u ime zlog cara Palpatinea.

Kao što dobro znamo, Obi-Wan je imao i ulogu nadzora malog Lukea Skywalkera koji će jednog dana postati veliki Jedi vitez, a nova serija bi nam trebala popuniti prazninu u zbivanjima koja su prethodila velikom obračunu dobra i zla.

McGregoru i Christensenu, u glumačkoj ekipi će se pridružiti Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell i Benny Safdie, a režiju potpisuje Deborah Chow, koja je pisala scenarij i režirala neke epizode u serijalu The Mandalorian, što joj je bilo uspješno vatreno krštenje u svijetu Star Warsa.

Što nas sve čeka u novoj seriji možete pogledati u ovom videu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->