Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Novi termalni nišan vidi metke u letu
Članak
Objavljeno: 16.02.2024. 15:17

Teledyne FLIR Defense 

VIDEO: Novi termalni nišan vidi metke u letu

ThermoSight HISS-HD je novi termalni ciljnik za snajperiste koji omogućuje gađanje na više od 2200 metara.

VIDEO: Novi termalni nišan vidi metke u letu

Tvrtka Teledyne FLIR Defense predstavila je na ovotjednom godišnjem sajmu SHOT Show u Las Vegasu svoj novi dalekometni termalni snajperski ciljnik ThermoSight HISS-HD. Ovaj nišan za snajpersko oružje visokih performansi omogućuje preciznim strijelcima otkrivanje, identificiranje i gađanje ciljeva udaljenih više od 2200 metara.

tf2

 

Ciljnik se pričvršćuje i jednostavno montira na bilo koje sučelje nosača po standardu MIL-STD-1913 ispred postojećeg nišana. HISS-HD može se povezati s različitim dnevnim nišanima i platformama oružja, nudeći optiku dugog dometa i zaslon visoke razlučivosti koji pruža iznimno jasne slike za snajperiste, a može vidjeti i obične (nesvijetleće) metke u letu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

"Novi ThermoSight HISS-HD izbor je bez premca za precizne strijelce koji traže svestran, lagan termalni ciljnik koji povećava njihov domet i točnost," rekao je Rob Tarantino, potpredsjednik za strategiju i razvoj u Teledyne FLIR Defence. "S HISS-HD smo iskoristili našu tehnologiju termalne slike svjetske klase kako bismo strijelcima pružili superioran alat za prepoznavanje i gađanje ciljeva bilo gdje, u bilo kojem okruženju."

tf3

 

HISS-HD je namijenjen za misije koje uključuju izviđanje, zaštitu snaga i nadzor. Uz dodatnu fleksibilnost dodatka za daljinsko upravljanje, HISS-HD poboljšava stabilnost snimanja, smanjuje pokrete koji otkrivaju strijelca i konfiguriran je za daljinsko promatranje.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Teledyne FLIR Defense
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->