Nalazite se
  • Pop Tech
  • Problemi kod S24 pri korištenju Android Auto aplikacije
Članak
Objavljeno: 05.02.2024. 13:15

Samsung

Problemi kod S24 pri korištenju Android Auto aplikacije

Neki korisnici javljaju da imaju problema sa spajanjem svog Galaxy S24 pametnog telefona na Android Auto

Problemi kod S24 pri korištenju Android Auto aplikacije

Ova vijest dolazi putem portala SamMobile, i iako ne možemo pronaći previše pritužbi na webu, na službenoj web stranici tvrtke Samsung potvrđuje da „neki korisnici“ imaju poteškoća s povezivanjem svojih Galaxy S24 telefona putem Android Auto sustava.

Prema Samsungu, automobili proizvedeni od strane tvrtki Seat, Škoda i Volkswagen su uključeni u problem. Čini se da je glavni problem u softveru tih vozila, pa će pogođeni korisnici morati čekati ažuriranje od odgovarajućeg proizvođača automobila.

010-galaxy-s24-onyxblack-front (1)

Podrška na stranici navodi da su ovi proizvođači „potvrdili da rade na ažuriranjima softvera“ kako bi riješili problem s povezivanjem - pa ako se suočavate s ovim problemom, možda vrijedi kontaktirati Seat, Škodu ili Volkswagen kako biste saznali što se događa.

Potencijalna rješenja

Ne dobivamo previše informacija o uzrocima ovih problema na njihovom webu, ali se spominju IP adrese i pristupne točke u vezi s vozilima marke Volkswagen. To je uglavnom povezano s protokolima koje telefon i automobil koriste za komunikaciju, budući da uređaji mogu komunicirati putem lokalne Wi-Fi mreže.

Samsung također ima nekoliko prijedloga za rješenja koja možete isprobati dok čekate da se ažuriranje softvera pojavi: ažuriranje softvera na telefonu i automobilu može pomoći, i naravno, trebate imati omogućen Android Auto.

028-galaxy-s24plus-amberyellow-front (1)

Ako koristite žičnu vezu, prelazak na drugi USB kabel može pomoći, kaže Samsung - posebno „visokokvalitetni kabel koji može podržati prijenos podataka“. Također morate provjeriti jeste li na telefonu koristili najnoviju verziju Android Auto aplikacije.

Android Auto je prilično bitan dio Android iskustva za vozače, jer omogućuje pristup različitim funkcijama, od detaljne navigacije do reprodukcije glazbe, stoga se nadamo da će se ovaj određeni problem riješiti što je prije moguće.

006-handson-galaxy-s24ultra-titaniumgray-note-assist (1)

Sve o novoj seriji Galaxy S24 čitajte na VidiLabu i u tiskanom izdanju časopisa VIDI. U detalje smo analizirali sve što nam donosi novi flagship Samsung Galaxy S24 Ultra, a uskoro ćete moći pročitati što je Samsung sve upakirao u regularnu i Plus inačicu S24 serije.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->