Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Nokia Lumia 900 kao čekić
Članak
Objavljeno: 21.05.2012. 12:54

Crash test 

VIDEO: Nokia Lumia 900 kao čekić

Nokia demonstrira čvrstoću Gorilla Glass ekrana Nokia Lumia 900 pametnog telefona.

VIDEO: Nokia Lumia 900 kao čekić

Crash testove obično izvode časopisi i portali posvećeni testiranju raznih uređaja, no Nokia ih voli sama provoditi i prikazivati javnosti.

Najnovija tortura koju je Nokia provela nad svojim Windows Phone mobitelom Lumia 900, uključuje čekić i čavle, čime se želi prikazati kako se čvrstoća Gorilla Glass stakla koje koriste može usporediti s mobitelima koji su namijenjeni ekstremnim uvjetima, poput Sonimovih uređaja, visokootpornih na udarce, prašinu i vodu.

Nokijini "inkvizitori" Chris Ruble i Mike Meyers, prvo su "napali" Lumiju 900 čekićem i čavlima, nakon čega su prikazali kako čavli nisu načinili nikakvu štetu ekranu, a potom su načinili još ekstremniji test u kojem su ekran mobitela koristili umjesto čekića za zabijanje čavala u drvo, što nije rezultiralo nikakvim puknućima i ogrebotinama. Kad čovjek ovo gleda, doista mu se nije teško odlučiti za Nokijin pametni Windows Phone telefon.

Prije nego pogledate video dolje, upozorili bismo vas da ovo ne činite kod kuće sa svojim mobitelom, jer valja znati kako je Nokijin test rađen u "kontroliranim uvjetima". Nemojte poslije reći da vas nismo upozorili ako vam padne na pamet da svojem društvu poželite demonstrirati čvrstinu svoje Nokije.

VIDEO: Čekićem i čavlima na Nokiju Lumiju 900

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->