Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Nerf oružje dolazi na Oculus Quest
Članak
Objavljeno: 14.06.2021. 14:24

VR Nerf 

VIDEO: Nerf oružje dolazi na Oculus Quest

Nerf Ultimate Championship je nova timska pucačina koja se igra pomoću kontrolera dizajniranih kao igračke sa strelicama od spužve.

VIDEO: Nerf oružje dolazi na Oculus Quest

Ako vi to ne znate, pitajte svoje klince kakve pištolje sa strelicama od spužve najviše vole i mnogi će vam kao iz topa ispaliti Nerf. Puške, pištolji, automati i blasteri branda Nerf postali su toliko popularni da se već godinama održavaju pravi turniri na kojima se klinci napucavaju strelicama od spužve u specijalnim arenama, pa bismo mogli reći da se radi o sportu koji se najbolje može opisati kao paintball za djecu.

Nerfovi blasteri igračke već su se pojavili kao kontroleri za PC računala i pametne telefone, a sada stižu i u VR okruženje, koje će im omogućiti nova igra za Oculus Quest pod nazivom Nerf Ultimate Championship, čiju najavu možete vidjeti u ovom videu.

Mada u traileru ne možemo vidjeti kako će funkcionirati igranje, gotovo je sigurno da će se raditi o VR inačici Nerf Dart igre, u kojoj se četveročlani timovi bore protiv protivničkih timova na poligonu, odjeveni u specijalne svjetlucave uniforme i okruženi fanovima koji za njih navijaju.

Developer igre Secret Location ne odaje nikakve detalje gameplaya, no skloni smo povjerovati da će se raditi o multiplayer igri smještenoj u uvjerljivi VR okoliš, čija kvaliteta bi mogla biti odlična, obzirom da je tvrtka već postigla uspjehe s VR sadržajima, a najveći među njima je bilo osvajanje nagrade Emmy za interaktivni VR horror Sanjiva dolina (Sleepy Hollow).

Obzirom da je Secret Location 2019. godine postao akvizicija tvrtke Hasbro, očito je da će spoj igračaka oružja i VR-a postati idući veliki trend među klincima.      Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->