Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Hrvatski developer razvija horror avanturu
Članak
Objavljeno: 02.06.2020. 16:18

Red Martyr Entertainment 

VIDEO: Hrvatski developer razvija horror avanturu

Besplatni prolog igre s 2 sata gameplaya izlazi 18. lipnja zajedno s crowdfunding kampanjom na Kickstarteru.

VIDEO: Hrvatski developer razvija horror avanturu

Hrvatski game developerski startup Red Martyr Entertainment koji razvija psihološku horror avanturu Saint Kotar: The Yellow Mask, objavio je da će 18. lipnja izdati besplatni prolog igre koji će omogućiti igračima između 2 i 4 sata gameplaya, a isti datum će biti pokrenuta i crowdfunding kampanja na Kickstarteru kojom žele prikupiti sredstva za dovršetak igre.

U opisu igre developeri navode da je Saint Kotar psihološka horor avantura s modernim elementima klasično inspiriranog point-and-click gameplaya, koja prati zastrašujuću priču o Benedeku Dohnanyju i Nikolayu Kalyakinu koji pokušavaju pronaći istinu iza jezive serije ubojstava, navodno povezanih sa štovanjem đavla i vračanjem.

Saint Kotar 2

Igrači prolaze kroz priču kontrolirajući dva osebujna lika ne bi li raspleli misterioznu i razgranatu priču u gradiću Sveti Kotar, malom fiktivnom mjestu na području Gorskoga kotara.

"Postupci i riječi igrača utječu na priču koju doživljavaju i likovi koje susreću u ovom mračnom mjestu mučenom agonijom i tugom", navodi hrvatski developer.

Kako izgledaju vanjski i unutarnji prostori, likovi i dijelovi gameplaya u mračnom settingu Svetog Kotara možete vidjeti u ovom video traileru.

Ukoliko želite pomoći ekipi u dovršetku ove igre koja po nama jako obećava, možete se prijaviti na Kickstarteru za obavijest o pokretanju kampanje na ovom linku, a možete igru staviti i na listu želja (wishlist) na Steamu putem ove poveznice.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->